Å AVSLUTTE MED EN OPPTUR

Prosjektet ”å avslutte med en opptur” undersøker om hvilken betydning det har for deg å avslutte terapitime med å bruke tid på nye, positive innsikter som har kommet fram i en psykoterapitime. Prosjektet er knyttet til et mastergradsprogram i klinisk psykisk helsearbeid ved Universitetet i Sørøst-Norge.

 

Prosjektet går ut på at du har en vanlig psykoterapitime (første prosjekttime) hos meg, Miriam Segal, som er kunst- og uttrykkspsykoterapeut MNFKUT, prosjektleder og forsker i prosjektet. Etter at du har funnet fram til ny innsikt eller oppdagelse, bruker jeg tid på å fokusere litt ekstra på den nye innsikten, før du drar fra timen. Påfølgende time (annen prosjekttime) finner sted ca to uker etter den første prosjekttimen. Du og jeg blir enige om et passende tidspunkt for begge prosjekttimene. Timene varer i maksimum 90 minutter og finner sted i terapirommet mitt på Senter for mestring på Bislett i Oslo.

 

I perioden mellom første og annen prosjekttime skriver du journal, der du noterer opplevelsene dine knyttet til den nye innsikten. Journalen tar du med til annen prosjekttime slik at journalen kan gjennomgås med meg.

 

Til denne undersøkelsen trenger jeg voksne mennesker mellom 18 og 65 år som allerede har erfaring med kunst- og uttrykksterapi eller psykodrama, og som kan være med på to prosjekttimer som beskrevet oven, i perioden august eller september 2020. Mer informasjon og kriterier får du vite i samtale med meg. Jeg tar ikke betalt for de to prosjekttimene. Opplysninger som eventuelt brukes i masteroppgaven, artikler o a er anonymisert slik at du ikke vil kunne identifiseres.

 

Er du interessert i eller har spørsmål om prosjektet kan du ta kontakt med meg, Miriam Segal,

411 50 595, info (a) miriamsegal.com. Vennligst unngå å sende sensitiv informasjon som f eks helseopplysninger. 

KontakT

Når du kontakter meg, gir du meg din tillatelse til at jeg benytter din kontaktinformasjon til å svare deg. Vennligst unngå å sende sensitiv informasjon som f eks helseopplysninger.

Besøksadresse:

Senter for mestring

Underhaugsveien 9B

0354 Oslo

Bjørvika-/Sørengaterapeut

Sørengkaia 104, B-402

0194 Oslo

​​

 

Postadresse:

Postboks 3311 Sørenga

0140 Oslo

​​

Tlf: +47-411 50 595

E-post: info(a)relationrevolution.com

https://www.facebook.com/miriamsegalpage

Skype: Miriam Segal prof

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

© 2018 av Miriam Segal. Mal fra Wix.com