Se kalender for tilgjengelighet, og for å bestille time. Finner du ikke noe ledig tidspunkt som passer deg, kan du kontakte meg (se kontaktinfo nederst på siden), så finner vi et annet tidspunkt.

1Skyggespill Tone Mutan 2018 orig lav op

Gratis intro: Traume og tilstedeværelse

Det er kanskje ikke helt overraskende, men det oppleves ofte som lettere å være tilstede i her-og-nå, når man er alene enn når man er sammen med andre. Vaner, roller og forsvarsstrategier kan komme til syne i møte med andre og komme i veien for opplevelsen av deg selv i øyeblikket. En grunn til dette kan være traumatiske opplevelser i fortida. Tilstedeværelse-trening er et tilbud til deg som ønsker å øve på og forbedre evnen til å være deg selv og tilstede i øyeblikket, selv når du er sammen med andre.

 

Vi trener oss i å ikke miste kontakten med oss selv i møte med andre og i utfordrende situasjoner, og vi lærer å møte andre som opplever utfordringer, på en god måte. Vi øver dessuten på å hente oss inn igjen og komme tilbake til øyeblikket, ro og opplevelsen av trygghet, når vi har mistet kontakten med dette, slik at vi ikke lenger behøver å frykte slike situasjoner.

Introkurset er gratis, men det er begrenset antall plasser, så du må melde deg på. Har du spørsmål, kan du kontakte meg på info(a)relationrevolution.com eller 41150595.
Du kan også like min Facebook-side for informasjon om dette og andre tilbud: https://www.facebook.com/relationrevolution/ eller bli medlem av min Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1815147975482722/

 

Om det er deltakere på kurset som ikke snakker eller forstår norsk, blir kurset holdt på engelsk.

OBS! Kurset holdes på Senter for mestring, Underhaugsveien 9B, Oslo.

CEA-workshop

CEA-metoden™

Hva om du kunne erfare det å nå målene dine og oppfylle drømmene dine på en måte som er moro og uten risiko for å mislykkes?

Mange av oss har hørt fortalt om loppene som ble trent til ikke å hoppe utenfor esken de ble plassert i. Et lokk ble satt på esken slik at hver gang de hoppet for høyt, slo de hodet i lokket. Når de hadde lært å hoppe kun høyt nok til å unngå å slå hodet, ble lokket fjernet. Likevel oppførte loppene seg som om lokket fortsatt var der.

Mange mennesker oppfører seg som loppene, dvs at de lever innenfor usynlige grenser og rammer som ikke lenger er der.

CEA-metoden™ kan hjelpe deg ikke bare tenke og visualisere utenfor de gamle rammene, men også bevege deg utenfor dem. Du kan få hjelp til å nå mål og oppfylle drømmer i stedet for bare å drømme om dem eller sitte fast i ønsketenkning, håpløshet eller frykt for å mislykkes. Det er her reisen begynner. Lær om CEA-metoden™ og hvordan anvende den, så gi den et forsøk!

 
 
KontakT

Når du kontakter meg, gir du meg din tillatelse til at jeg benytter din kontaktinformasjon til å svare deg. Vennligst unngå å sende sensitiv informasjon som f eks helseopplysninger.

Besøksadresse:

Senter for mestring

Underhaugsveien 9B

0354 Oslo

Bjørvika-/Sørengaterapeut

Sørengkaia 104, B-402

0194 Oslo

​​

 

Postadresse:

Postboks 3311 Sørenga

0140 Oslo

​​

Tlf: +47-411 50 595

E-post: info(a)relationrevolution.com

https://www.facebook.com/relationrevolution/

Skype: Miriam Segal prof

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

© 2018 av Miriam Segal. Mal fra Wix.com