BJØRVIKA/SØRENGA TERAPEUT

MANGE SPENNENDE TILBUD

om miriam

 

Miriam Segal har mer enn 30 års erfaring som coach/veileder/terapeut. Hun er utdannet psykoterapeut (Universitetet i Sørøst-Norge, Norsk institutt for kunstuttrykk og kommunikasjon), musikkterapeut (Norges musikkhøgskole) og sang- og stemmepedagog (Complete Vocal Institute). Hun er også sertifisert facilitator i mindful kommunikasjon og tilstedeværelse (Circling Europe) og Safe and Sound Protocol (Stephen Porges) for deg som har lydsensitivitet knyttet til traume.

 

Miriam har studert under bl a Eckhart Tolle, Tony Robbins, og Peter Levine og har spesialkompetanse innen traume, motivasjon, og parforhold/-kommunikasjon. Hun har i tillegg bakgrunn som sanger, skuespiller, danser, danselærer, skribent og oversetter. Miriam har utviklet CEA-metoden™

(Conceive, Embody, Achieve) som kan hjelpe deg å nå mål og realisere drømmer.  Hun holder for tiden på med en masterutdanning i klinisk psykisk helsearbeid, en utdanning i EMDR (fullført trinn 1) og en videreutdanning i kraniosakralterapi, en dypt avslappende og skånsom behandlingsform som behandler hele kroppen.

Miriam er medlem i Norsk forening for kunst- og uttrykksterapi (NFKUT) som er medlem av Norsk forbund for psykoterapi (NFP). NFP er medlem av The European Association for Psychotherapy (EAP) som er etablert i 28 land. Terapivirksomheten hennes er ansvarsforsikret i Gjensidige forsikring, og hun er registrert kunst- og uttrykksterapeut MNFKUT/MNFP i Registeret for utøvere av alternativ behandling (Brønnøysund).

 
 

Terapi/behandling

 

hvordan jeg kan hjelpe deg

Jeg er opptatt av å styrke din evne til å føle deg trygg, jordet og vel i verden, samt til å nå mål og skape og leve et godt liv. Jeg har mer enn 30 års erfaring som coach/veileder/terapeut og er utdannet psykoterapeut, musikkterapeut, mindfulness-fasilitator, og sang-/stemmepedagog. Jeg tilbyr også fysikalsk behandling (kraniosakralterapi) og behandler lydsensitivitet knyttet til traume, med Safe and Sound Protocol (Stephen Porges). Jeg tilbyr kort- og langtidsterapi lokalt eller på nett, på norsk eller engelsk etter behov, og jeg jobber både individuelt, med par og i grupper. 

TILBAKEMELDINGER

HÅVARD

Du er god! Jeg kom inn ganske lukket, men etter kort tid åpnet jeg meg helt. Det er mye pga deg. Deilig å oppleve så stor frihet som man opplever her!

KARI

Dette er noe av det mest kraftfulle og virkningsfulle jeg noen gang har gjort. aksept, trygghet. Jeg føler meg sett og respektert. Det er lov å gjøre feil og lære av det, uten å føle skam. Heller se det som styrke. Sette pris på det som er meg og mitt. Sterkere i å være den jeg er og vise det, si hva jeg mener ... Heftige greier. Jordende.

TROND

Jeg har følt meg ivaretatt og sett, på mine premisser, noe jeg har satt pris på. Du skaper en trygg atmosfære der det både er mulig å være seg selv og ikke minst gjøre oppdagelser. Det er så fint!

 
 

BESØKSADRESSE

SØRENGKAIA 104, LEIL 402, OSLO

INFO@MIRIAMSEGAL.COM

TLF +47-411 50 595

Merk: E-post med sensitive opplysninger

vil ikke bli besvart, men slettet

av hensyn til personvern.